kedd, június 25, 2013

Körömlakk: 2013 május

Dobpergés!!! Amint az alábbi képeken is látható lesz majd, nagyrészben sikerült megoldanom a törékeny körmök problémáját, mindenféle csodaszer ellenében amiket kipróbáltam, egy nagyon egyszerű és természetes dolog segített. Mégpedig az A-vitamin! Szedek mellé kiegészítésként D-vitamint is, de az a körmeimen kevésbé látszik. A Japán manikűrt is szeretem még, tényleg gyönyörűen fénylő és egészségesnek kinéző körmeim lettek tőle, de a törékenységükön nem javított.


Orly Nail Lacquer - Rococo A-Go-Go. Tudom, tudom, szerepelt már, de az akkori kép az őszintén szólva, nem lett a legszebb, és színhűnek sem igen mondanám. Ez már azért közelebb jár a valósághoz, meg hát nagyon imádom is ezt a lakkot.


Essence Colour & Go - 127 I Love Bad Boys & Essence Nail Art Special Effect! Topper - 10 Glorious Aquarius. Kék! Meg még több kék! Igen, rajnosgásom ellenállhatatlan, magamon valahogy mégsem az igazi... azért ez a párosítás tetszett. Bár ez az Essence lakk, elég csúnyán buborékosodott. De tény, hogy két vastagabb réteg van a körmeimen.


NYC Quick Dry - 036 Pink Princess. A kedvenc nude lakkommá lépett elő, nagyon jó a formulája, könnyű felkenni, szép a végeredmény, jó az ecsete... ja, és tökéletes a bőrömhöz!


Lovely Baltic Sand - Nr 3. Az instant szerelem. Állagra, finishre, egyszerűen csoda ez a lakk. Beszereztem belőle a másik kettőt is. Vigyázni kell vele mert a homokos textúrája könnyen koszolódik de lehetetlenség eltávolítani belőle a koszt. A fedése lehetne kicsit jobb, két rétegen még átlátszott a körmöm vége, sőt, igazából a második réteg semmivel nem nyújtott többet mint az első.


Moyra - No. 37. Őkelme az a lakk, amit a múltkori felkenésekor nem fotóztam le, de ennek egyedül a hanyagságom az oka. Gyönyörűséges neon pink, igazi belevaló nyári szín. Tengerpartra tudnám leginkább elképzelni, meg tengerpartra vágyódóknak, bentre az irodába.


Manhattan Nail Polish - 4. Csodaszépséges, de nekem felkenéskor buborékosodott. Imádom a színét, de az ecsete valami szörnyűséges rövid csutka-valami, alig bírtam használni. Nagy kár érte, de a szívemből nem tudta kivetni magát, szorgalmasan gyakorlom még a lakkozást, és előbb-utóbb biztos teszek még vele próbát, megérdemli!


Avon Speed Dry+ - Swift Sherbet & Essence Nail Art Freestyle & Tip Painter - 13 Merry Berry. Ez a lakk színügyileg nagyon mellényúlás volt, minőségre hozza az Avont, teljesen korrekt. Gyorsan szárad, bár nem 30 mp alatt.


Lovely Wonder Nails Be a Chameleon - Nr. 3. Igaz ugyan, hogy nem sok köze van a lakknak az üvegben látott színéhez, de azért nagyon tetszett. Felkenve inkább szürkés, a lila csak irizálva jelent meg benne, míg az üvegben pont fordítva vanak az arányok. Sajnos csíkozódott, két rétegben is.

Tetszenek? Melyik lakk fogott meg nagyon?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!