péntek, július 11, 2014

Avon Arabian Glow Bronzing Pearls vs. Avon Glow Bronzing Pearls

Mikor megkaptam a Digital Divas konferencián az Avon Glow Bronzing Pearls tégelyecskét, egyből az ugrott be, hogy megvan nekem ennek a testvérkéje, és össze kéne őket hasonlítani. Úgyhogy íme.



Mindkét tégely 22 grammnyi gyöngyöt tartalmaz, kívülről is elég hasonlóak. Kis csavaros tégely, ami egy szivacsot és magát a gyöngyöket tartalmazza. Elég masszív, nem nyílik ki könnyen, én merném utaztatni is, de ahhoz elég nagyok. Az Arabian Glow tégelye nagyobb és ívesebb kiképzésű, nehezebben tárolható.



Belül már több különbség látható, az Arabian Glow gyöngyök sokkal sötétebbek és sárgásabb, barnásabb az összhatás, míg a Glow gyöngyök halványabb, lila és nude árnyalatokban játszanak.


Sajnos a telefonom nagyon beárnyékolt. Balról az Avon Arabian Glow Bronzing Pearls, jobbról pedig az Avon Glow Bronzing Pearls - Deepest Warm.
Az Arabian Glow gyöngyök adnak egy kis napcsókolta színt a bőrnek, de még így is igen nehéz velük túlzásba esni. A Glow gyöngyök viszont csak csillogást adnak, még az én hófehérke bőrömnek is, így őt barnító gyöngynek hívni kicsit túlzásnak érzem. A hatása inkább hajaz egy highlighterére.
Mindkettő gyönyörű lehet nyáron, mégis ez utóbbit, inkább pirosító vagy bronzosító fölé tudnám ajánlani, egy kis plusz csillámlásért.

Mindkettőnek van egy kevés belső arany fénye, ami gyönyörűen mutat napsütésben, mégsem hivalkodóak. Az Arabian Glow gyöngyökben ez kevesebb, ott inkább a szín dominál, míg a Glow gyöngyök alig-színe mellett jobban érvényesül az arany fény.

Ami biztos, hogy egyáltalán nem hasonlítanak egymásra, így akár mindkettő megléte is indokolt lehet.

Ismeritek ezeket a bronzosítókat? Használjátok?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!