csütörtök, november 28, 2013

Zsákmány: Avon 2013/16

Nem bírtam ellenállni ennek a kék lakknak, és a hozzá színben teljesen passzoló szemhéjpúder quattro-nak. Az érdekessége a dolognak, hogy ez csak utólag, már itthon tűnt fel, hogy színben ennyire passzolnak.


Vanília testradír, Gyorsan Száradó Körömlakk - Fast Time Teal, Négyes Szemhéjpúder - Glow Teal.


Itt jobban látszik, hogy tényleg mennyire szépek együtt, egymás mellett. Nagy rajongója vagyok a kék színnek. Ezek a szemhéjpúderek elég jó minőségűek, bár a pigmentáltságuk csak alapon érvényesül. Emiatt alap nélküli swatchot nem is készítettem róla. A párja, amit már megvettem régebben, nagyon szépen teljesít rajtam egész nap, bár már szerencsére csak átlagos, 14-16 órás napokat kell kibírnia. Nagyon szeretem az Avon szemhéjpúdereit, mert alapon az extrahosszú 20-24 órás napjaimat is szépen bírták.


A swatchok, elöl a körömlakk, mögötte pedig a szemhéjpúder. Így már kevésbé tűnik ugyanolyannak a két szín, de szerintem fantasztikus harmóniában vannak. Örülök hogy így belenyúltam.

Megvettetek valamit ebből a kataéógusból? Tetszik valami?

2 megjegyzés:

  1. A vanília testradír nagy kedvenc nálam, azt újravettem már korábban. Amúgy három hete rendeltem a 16-osból, és ezeket, ha érdekel: http://fairyjuice.blogger.hu/2013/11/11/avon-2013-16
    Ivett :-)

    VálaszTörlés
  2. Te is nagyon jó dolgokat vettél :) A Mediterrán olívaolaj hidratáló arcpakolás nagy kedvencem, remélem Neked is beválik majd! :)

    VálaszTörlés


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!