csütörtök, október 30, 2014

2014 októberi kedvenceim

Valahogy nem kapott el a sminkelési láz még, pedig telente szeretem magamon az erősebb, élénkebb sminkeket. Így továbbra is maradtam a nude, barnás sminkeknél. Sokat lakkoztam is a hónapban, és a karikáimra is egy új megoldást vetettem be.





MUA - Undressed paletta, főleg arany és bronz halvány színeket tartalmaz, amik tökéletesen kiegészítik a kék szemem.


Sleek - Storm paletta a barnáival, nagy a szerelem köztünk.


Az új csodaszerem a nagy lila karikáimra az Essence Forget It! 3 in 1 concealer rózsaszín korrektora, ami nagyon szépen eltünteti a lila csúfságokat, és amilyen rózsaszín alaptónusú a bőröm alapból, nem is igényel plusz bőrszínű korrektort rajtam.


A két Astor fedőlakkot használom minden manikűrömhöz mostanában, a zöld kevésbé keni el a nyomdázást, de azért még nem tökéletes. Astor Pro Manicure - Be Brilliant! Shine Top Coat és Astor Pro Manicure - Already Dry! Quick Dry Top Coat. A Sophie Bello - Nyuszi Hopp ajakápoló pedig a télen menetrendszerűen cserepesre száradt számat teszi rendbe jóformán percek alatt. Az állaga elég kemény, így nyáron, meg amikor nem nagyon vészes a helyzet, nem szeretem használni, mert nem hagy egy vastag réteget rajtam, így nem akadályozza meg, hogy tépjem a számat. Viszont a hatása álomi!

A hónap kedvenc könyve R.A Salvatore-tól a Drizzt Do'Urden sorozat, a kedvenc film amit láttam pedig az Amerika kapitány - A tél katonája volt.

Ti mi mindent használtatok a hónapban?

2 megjegyzés:

  1. A zöld Astor fedőt én is használom és nagyon imádom :) Eddig csak egyszer maszatolta el egy kicsit a lakkozásomat, de oda még jól is jött :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó neked! :D Sima lakkozást nálam sem nagyon maszatol, de a kézi rajzokkal és a nyomdamintával csak óvatosan lehet vele bánni, és néha még így is elkeni. Viszont tényleg gyorsan szárad, szóval eléggé megkedveltem :)

      Törlés


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!