hétfő, október 29, 2012

Körömlakk: 2012 október

Ebben a hónapban a körmömre felkent lakkok. Az egyik versenyzővel találkoztatok már a blogon a körömmatricás bejegyzésben, de azért a teljesség igénye miatt itt is szerepeltetem.


Avon - Inky Blue. Egy rétegben is szépen fed, sokáig tartós, nagyon szép színei vannak. Személyes kedvenceim az Avon lakkok, ez a gyönyörű feketés sötétkék is hozta az elvárt színvonalat.


Essence Colour & Go - 108 Ultimate Pink & Essence Nail Art Twins Glitter Topper - 07 Blair. Az Essence új fajta lakkjai gyönyörűek, fantasztikus színeik vannak, két rétegben szépen fednek, jól terülnek a körmökön, de egyáltalán nem tartósak. Ettől függetlenül nekem nagyon beváltak.


Essence Colour & Go - 133 Oh My Glitter!. Gyönyörűséges csillámos lila, még pont nem sötét árnyalat. Bevállalósabbaknak.


Essence Vampire’s Love - 03 True Love. Az Essence True Love kollekciójából való lakk, a tavalyi ősz slágerszíne volt nálam. Tartós, tökéletesen fed, könnyű felkenni, és fantasztikus sötétlila színe van.


Lovely Color Mania - 430. A Lovely nagyon szép színekkel rukkolt elő, és meglepően tartósak is, bár nem elég pigmentált ez a darab. Látszik hogy átsejlik a két réteg lakkon még a körmöm fehér része. Ettől függetlenül nagyon szép szín.


Maybelline Colorama - 108. Megtaláltam a számomra tökéletes arany körömlakkot. A megújult Colorama lakkok nagyon szép színekkel jöttek ki, ez a darab gyönyörűen pigmentált, szépen fed, és elég tartós. Instant szerelem volt mikor megláttam :)


Noname - Neon Pink. Annyira Noname, hogy egész egyszerűen nincs az üvegén semmilyen felirat… Iszonyatosan büdös, még napokig felkenés után is, nem elég pigmentált, de legalább a színe tetszik. Első próbálkozásom neon színű lakkokkal, a jövőben lehet bátrabb leszek. Ez a darab azonban nagyon kuka gyanús.


Rimmel 60 Seconds - 230 Portobello Pink & NYC Expert Lash Nail Polish - 154 Midnight Confetti. A Rimmel lakkjaival kicsit hadilábon állok. Nagyon tetszenek a színeik, tartósak, könnyű őket felkenni, szépen fednek... és mégsem vagyok velük kibékülve. Nem igazán tudom megmondani mi a bajom, talán a formula nem tetszik. Mindenesetre ez a NYC fedőlakk nagyon szépen feldobja az összhatást.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!