szerda, november 13, 2013

Egy újabb adag kifogyott flakon, főleg a fürdőszoba és a sminkasztalom környékéről. Szerencsére olyan vagyok, aki nem bontja fel az újabb adag akármit, amíg van belőle egy félig használt üveg, így nem kell noszogatnom magam hogy elhasználjam a dolgaimat. Mégis jó látni időről-időre, hogy bizony, ez sem csak állt a szekrényben, mert az sajnos bizony jellemző rám időnként, hogy csak megveszem és elfejetkezek róla / nem használom az adott dolgot.



Avon Habfürdő ibolya, Palmolive tusfürdő Ylang-ylang és írisz, Avon Naturlas tusfürdő - Fahéj és vörösáfonya. Az Avonnak ez a darab tusfürdőjét nagyon megutáltam, pechemre még azelőtt megvettem belőle a második flakont, hogy az elsőt megkezdtem volna, és ez kiderült volna. Így nagy áldozatok árán elfogyott ez is, de bevallom, anyum is használt belőle valamennyit. A Palmolive tusfürdőire most szoktam vissza, ez a darab teljesen korrekt, szerettem. A habfürdő meg alap, minden fürdéskor használom, és nagyon szeretem, bármilyen illatban.


Helia D sminklemosó kendő, Avon Foot Works Sarokpuhító krém, Nivea Dezodor, Emese körömlakklemosó. Ezt a sminklemosó kendőt alig vártam hogy elhasználjam végre, de a mostanival is így jártam, szóval visszaállok a krémes lemosókra. Száraz volt, csak maszatolta rajtam a festéket, a szempillaspirállal és a vízvonallal nem bírkózott meg, és kipirosodott a bőröm a sok dörzsöléstől. A sarokpuhító krém nagy kedvenc, a legjobb lábkrém amit eddig használtam, ez valószínűleg nagyban függ attól is, hogy iszonyú száraz a talpim. A Nivea deo nagyon bevált, most a narancsos illatúját használom, és már a retikülömbe is rendszeresítettem egy golyós változatot. Az Emese körömlakklemosó eddig a legjobb volt amit találtam, most azonban a Flormar (drágább) darabja letaszította a trónról.


Rimmel Stay Matte kőpúder, Garnier Repair ajakápoló, Essence szemöldökceruza, Avon korrektorstift. A púderből nem tudtam többet kinyerni, de az utánpótlás már megvan. Az ajakápoló jó sokára fogyott el, szerettem, nekem bevált. Jelenleg az otthoni igen jelentős készletet használom. A szemöldökceruza egy bebetonozott a darab, már a jelenlegit is félig elhasználtam, és már megvan a következő is. A korrektor nagy kedvenc volt, most ugyan másikat használok, de várom hogy elfogyjon, és vissza fogok térni erre. Már várja a fiókban az idejét.

Mi a véleményetek a sminklemosó kendőkről? Nektek beváltak?

1 megjegyzés:

  1. Ezt a tusfürdőt most rendeltem meg, a Palmolive Aroma Therapy-t. :-) Az Avon habfürdőket én is szeretem, mindig megrendelek minden új illatot kb., ami megjelenik, tényleg alap, és jó az illatuk. :-)
    Ivett
    http://fairyjuice.blogger.hu/

    VálaszTörlés


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!