kedd, január 21, 2014

Tárolás: Sminkasztalka

Az otthonról elköltözésem következtében a sminkasztalkám berendezése is átalakult, köszönhetően annak, hogy most már csak az én sminkcuccaim vannak benne. Ez üdvös változás volt, mert már sehogy sem fértem el a fél asztalkában.


Nem vagyok még tökéletesen elégedett az eredménnyel, és úgy vélem, további változtatások lesznek szükségesek. Amiért most mégis megmutatom, az, hogy már hónapok óta ez az állapot uralkodik, és ötletem sincs, hogy lehetne kicsit jobbá tenni a helyzetet.


Ez a két fiók rendben van, akarok venni még beléjük csúszásgátló fóliát, de összességében meg vagyok elégedve a rendszerrel. A bal oldaliban tartom a mindennaposabb használatra szánt dolgokat, egy sima fa tartóban vannak az Avon négyes palettáim, meg mellettük pár kisebb, vékonyabb darab. Mellette egy evőeszköztartóban vannak a mono szemhéjpúderek, az elülső rekeszében pedig a szemhéjalapozók, tégelyes tusok, és az éppen használt púderek. Legelöl pedig highlighterek és egy szemöldök-készlet.
A jobb oldali fiókban tartom a nagyobb palettákat, tégelyes bronzosító és pirosító gyöngyöket, tartalék púdereket, krémes állagú szemcuccokat és pigmenteket. Hátul árválkodik egy kék kettes paletta is, ő már nem fért bele a másik fiókba.


És, most látjátok mivel nem vagyok elégedett. Egyszerűen átláthatatlan a rúzs és szájfény készletem, egyrészt bele sem férnek a fiókokba, másrészt keresni sem tudok köztük, harmadrészt pedig nem látom mi milyen színű. Ha tudtok bármi megoldást a problémára, minden ötletet szívesen veszek.
A bal oldali fiókban vanna a rúzsok, és alapállapotban előtte vannak a kiegészítő dobozkák a maradék rúzsokkal. Fölötte a polcon tartom az alapozót, BB krémet, sminklemosót, arc- és szemkrémeket, sminkpálcikát és a körömlakk szárító sprayt.
Középen, ami általában nagyjából üres, hátul van a tükör, mellette egy másik pici mozgatható, és a karácsonyra kapott két parfüm-testápoló csomag.
A jobb oldali fiókban vannak a szájfények, szintén előttük dobozban a többi, a polcon pedig külön tartókban csoportosítva az ecsetek, a különféle ceruzák, a szempillaspirálok, és az utolsóban a korrektorjaim és tusok. Fektetve az a két ceruza amit naponta használok, a szemöldökceruzám, és a fekete szemceruzám vízvonalra.

Ti hogy tároljátok a sminkjeiteket?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!