kedd, május 06, 2014

Körömlakk: 2014 április

A hónap főleg a húsvétról és a tavaszi pasztell színekről szólt nálam, át- meg átszőve a homoklakkok iránti rajongásommal.


Moyra - No.10. Nem nagyon teljesítette a hozzá fűzött reményeimet, három rétegben fed, és csíkozódik. A fedőlakk miatt nyomatos is lett, viszont elég sokáig bírta.


Rimmel I ♥ Lasting Finish - 702 Marshmallow Heaven. Már egy rétegben is szépen fedett (rajtam azért kettő van), viszont a lakk állaga sűrű, és buborékosodik. Ezzel szemben viszont gyorsan szárad, és a színét is imádtam, mindenképpen kap még esélyt.


Claire’s lila & Water Decals. Két rétegben már elérte ezt a gyönyörűséges állapotot, a metál finishét egyszerűen imádtam. Sajnálatos módon hamar elkezdett lepattogni, pedig nagyon cuki volt a nyuszimintával.


Moyra Sugar Sand - No.861 Angel Dust, No.864 Dolphin, No.863 Closer, No.867 Cinema és No.862 Wishing Well. Igazi visszafogottan bohókás manikűr, és csak percek kérdése elkészíteni. Két rétegben már a hófehér is tökéletesen fed, hiper-szuper gyorsan szárad, azonban nem igazán tartós, és lepattogzik.



Rimmel I ♥ Lasting - 703 Pear Drop & Avon French Manicure - White. Türkiz alap, sűrű apró fehér pöttyökkel. A pöttyök sárgának látszanak, a lakk meg zöldnek, de ez valószínűleg csak a szerencsétlen színválasztás miatt van így, meg mert nem igazán fed egy rétegben az Avon lakk. Két rétegben tökéletesen fed, gyorsan szárad. Meglepően sokáig bírta.


Catrice - 140 Let's Mauve On!. Nem is tudom, miért nem használtam hamarabb ezt a lakkot, felkenve gyönyörűséges. Napfényben sziporkázik az arany csillámoktól, miközben nem nyomja el a lila alapszínét. Két rétegben fed, könnyű felkenni, gyorsan szárad. És gyorsan kopik.

Milyen színvilágú lakkokat használtatok ebben a hónapban? Ti is a halvány, pasztelles színeket kívánjátok?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!