szombat, május 09, 2015

Essence The Gel - 38 Love Is In The Air

Nem olyan régen rádöbbentem, hogy nincs egy igazán szép, nem pasztell sárga lakkom sem. Márpedig nem ártana nail artokhoz, mégha magában nem is igen hordok sárga lakkozást, a bőrtónusommal nincs igazán barátságban a citromsárga szín. Így felkerült még pár szín a kívánságlistára, aztán amikor bejöttek az új Essence lakkok, szembejött velem ez az élénksárga lakk, és tudtam, hogy ő lesz a tökéletes.



Le is csaptam rá gyorsan, és bár a bőrszínemmel ez az árnyalat sincs igazán barátságban, a lakk nagyon megérte az árát, és nagyon tetszik. A szokásos, általam nem túlságosan kedvelt Essence üvegcsét kapjuk, benne 8 ml lakkal. Szeretem, hogy a kupak olyan színű, mint a benne lévő lakk, így könnyű megtalálni a készletben a keresett árnyalatot, de nem szeretem, hogy az üveg szára ilyen hosszú. Az ecsete valami álom, nagyon könnyen és precízen lehetett vele lakkozni, vastag, tömött, lapított és lekerekített.


A lakk maga krémes állagú, egy picit sűrűbb, és két rétegben tökéletesen fed. Meglepően jó minőségű a régebbi Essence lakkokkal összehasonlítva. Gyorsan szárad, szép fényesre, a képeken nincs rajtam fedőlakk, bár gél fényességűnek nem nevezném az eredményt. A körömhibákat kicsit kiemeli, így akinek van barázdált körme, mint nekem, ajánlatos használni alá alaplakkot.


Tényleg csak szuperlatívuszokban tudok beszélni erről a lakkról, az előző Essence szortimenthez viszonyítva. A tartósságáról nem tudok nyilatkozni, de ha az is megugrik egy elfogadható szintet, akkor szerintem fantasztikus lakk.

Használtok sárga lakkot önmagában? Vagy ti is csak nail artokhoz szeretitek?

2 megjegyzés:

  1. Én is inkább nail artokhoz vagy kihívásokhoz szoktam használni, mert valahogy nem tetszik a körmömön :D inkább a kékes árnyalatú lakkok jönnek be ;) de rajtad nagyon tetszik ez a lakk...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sosem lesz meg a kellő barnaságom ehhez az árnyalathoz, de ez a lakk szépségéből mit sem von le. Teljesen megértem, hogy a magyar bloggerközösség felkapta ezt a lakkot, máshol még nem is láttam ezt a nem pasztell, de nem is élénk sárga árnyalatot. A minősége meg szintén meggyőző :)

      Törlés


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!