kedd, május 05, 2015

Nail Stamping Challenge 2.0 - #2 Laces

Nincsen kifejezetten csipkemintás nyomdám, így a rendelkezésemre álló eszközök segítségével csaltam egy picit - persze csak a mintával, a technikával maradtam a nyomdázásnál.



Külön-külön olyan soknak tűnik a manikűr, meg talán katyvasznak is, nekem valahogy mégis egyben van, lehet mert az egészet nézem, nem is túl közelről vizsgálgatva. Amennyi bajom volt a mani elkészítésével, nem gondoltam, hogy a végeredmény tetszeni fog, aztán mégis. Úgy tűnik, a kitartásom most meghozta a gyümölcsét (volt, amelyik ujjamat újra is kellett kezdenem, a nyomdázól akkomat is többször higítottam, mire használható lett, stb).


A gyűrűsujjamat homoklakkal megcsináltam accent nail-nek, és két különféle csipkehatású mintát is felhasználtam. A kisujjamon az új, névnapi lemezemről (♥) van a necc-minta, míg a mutató- és a középső ujjamra Ciiska inspirálásában csipke háromszögeket tettem. Lehettek volna jóval kisebbek a háromszögek, akkor talán mutatósabb lenne, meg persze az is sokat segített volna a manin, ha nem törik le a körmöm.



Felhasznált lakkok és kellékek:
Eveline 8w1 Total Action
Essence Studio Nails Better Than Gel Nails - Base Sealer
Avon Nailwear Pro - Pastel Pink
Rimmel Space Dust - 003 Aurora
Essence Nail Art Stampy Polish - 002 Stamp Me! Black
Astor Pro Manicure - Already Dry!
Astor Pro Manicure - Be Brilliant!
Sally Hansen Double Duty Base & Top Coat
MoYou Princess 13 plate
BornPrettyStore QA63 plate

Belefér még a mai témába ez az alkotás? Mit gondoltok róla?








7 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik a megoldás, és külön-külön nézve lehet, hogy tényleg sok, de ha rápillant az ember, akkor mégis így kerek az egész! Tetszik a csipkeháromszöges megoldás, és remélem készítesz majd olyat, amin kisebbek a háromszögek, hogy úgy is megnézhessük :)
    Összefoglalva a kommentemet: tetszik a manikűröd :D (és köszönöm az említést <3)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira jó az ilyen kommenteket olvasni, köszönöm! <3
      A háromszögeken sokat gondolkodtam, és abban maradtam magammal, hogy biztos fogok még ilyen megoldással manikűrt készíteni, mert nagyon tetszik, de valószínűleg nem ilyen ágas-bogas "csipke" mintával, mert ez kisebb darabban már teljesen elveszti a jellegét. Majd ha lesz csipkés lemezem, megnézem mindenképpen, hogy azzal milyen, de egyelőre maradok a kisebb kivitelben is élvezhető mintáknál :)

      Törlés


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!