kedd, május 19, 2015

Nail Stamping Challenge 2.0 - #4 Girly

Szerettem volna vadulósabb-csajosabb vonalon alkotni mára, jól eszembe is jutott fekete-neonpink párosítás, halálfejmintával. Aztán a körmöm úgy döntött a gyűrűsujjamon, hogy neki elege lett belőlem, és bizony megszökik, így valamennyire át kellett alakítanom az előzetes terveimet.




Nagyon élvezem ezt a kihívást, egyrészt kreatívkodhatok, másrészt játszadozhatom az új lemezeimmel (meg írhatom a kívánságlistát mééég több lemezről).


Végül a manikűr a maga egyszerűségében úgy készült, hogy felkentem az alapszíneket, a mutató és a kisujjamra került a krém neon pink Moyra lakk, a gyűrűs ujjamra ugyanez sand finishben, a középsőre pedig nude alapszínt tettem. Még a nyomdapárnán bepöttyözgettem a masnikat a pink lakkal, majd ezt rányomtam a körmömre, és kész is volt. Vagyis, ennyi lett volna, ha nem bénázom el többszörösen tegnap este 10 után már a fáradtságtól, de alapvetően nem volt bonyolult, csak én hulla.


A telefonom kiakadt a neon színek kavalkádjától, nézzétek el nekem kérlek a szokásosnál is gyengébb minőségű képeket! A mutatóujjamon meg látszik, hogy a Seche Vite nem volt annyira gyors, amennyire én fáradt (igen, ez az az ujjam, amit újra kellett csinálni).

Felhasznált lakkok és kellékek:
Eveline 8w1 Total Action
Moyra - NO37 (neon pink)
Moyra Vivid Sand - No.719 Power Pink
Essence Nude Glam - 04 Iced Latte
Lora Quick Dry - Black
Catrice Quick Dry & High Shine Top Coat
Seche Vite Dry Fast Top Coat
MoYou Princess 13 plate

Szerintetek mi csajosabb dolog van a neon pinknél?







6 megjegyzés:

  1. Cuki lett! A homoklakk a legjobb benne! Vagánnyán teszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Először pedig az pont nem volt benne a koncepcióban, normális hosszúságú körmökre oda is egy olyat akartam, mint ami a középső ujjamra került :)

      Törlés


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!