szombat, október 13, 2012

Lovely 3D körömmatrica


Kipróbáltam a körömmatricát, és egy új körömdíszítési módszer lopta be magát a szívembe:





A felragasztása nagyon egyszerű, a használati utasításnak megfelelően jártam el, annyira teljes mértékben megszáradt lakkra applikáltam rá hogy még csak nem is aznap kentem fel a lakkot, hanem már két nappal előre :) Rózsafa pálcikával felszedtem a matricát, rátettem a körömre, majd amikor már a megfelelő helyen volt, alaposan rányomkodtam és simogattam a pálcával; látványosan jobban hozzáragad egy kis kezelgetés hatására, a minta melletti átlátszó részen lehet látni ahogy idomul a lakk színéhez ahogy egyre jobban ragaszkodik hozzánk a választott minta.



Közvetlenül felragasztás után, látszik hogy szépen rásimul a körömre. A lakkomnak ekkor még semmi baja...



Három nap elteltével: a matricának semmi baja, ugyanolyan makulátlan formában tartózkodik a körmömön, mikor felragasztottam, a körömlakkom alatta azonban vállalhatatlanná kopott. 

Első próbálkozás után azt tudom mondani róla, hogy amíg él alatta a lakk (3-5 nap), addig teljesen biztosan és fixen a helyén marad.

Mindenképpen próbálkozok majd még vele, meg a már megszerzett többi körömmatricával is, nekem nagyon tetszik és mások is megdicsérték hogy milyen jól néz ki így a körmöm.

A sötétkék lakk pedig az Avon-tól az Inky Blue árnyalat.

2 megjegyzés:

  1. Én is pont a masnit próbáltam ki, amikor kipróbáltam. :-) Nekem lejött, de én lakkozás után ragasztottam fel, rögtön aznap, lehet, hogy teszek még egy próbát úgy, hogy tovább hagyom fent a lakkot önmagában. Köszi a tippet, remélem, nekem is fent marad ezek után!
    Ivett

    VálaszTörlés
  2. Remélem sikerül megbarátkoznotok :) Meg én nem sajnáltam a tetejéről a fedőlakkot, ez is tartósabbá teszi mindenképpen.

    VálaszTörlés


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!