szombat, január 05, 2013

Körömlakk: 2012 december

A december körömlakkok terén elég szegényesre sikerült. Egyrészt a szanaszét töredezés miatt nem lakkozhattam, aztán a laptopom halt meg, úgyhogy az a pár darab sem került ki tumblr-re. Karácsony alatt és után meg nem volt időm lakkozni, így az utolsó, L'oreal lakkom hat napig volt a körmeimen (nagyon szépen bírta). Azóta sem volt érkezésem csak egy kis körömerősítőt felkenni.




Catrice - 190 Wrapped Around My Finger & Essence Nail Art Special Effect! Topper - 08 Night In Vegas (pelyheske). Igazán karácsonyi hangulatom lett ettől a bohókás fedőlakktól, szépen feldobta az alapból is gyönyörű színt. Sajnos egyáltalán nem tartós önmagában ez a Catrice lakk...


Essence - 122 Chic Reloaded & Essence Nail Art Special Effect! Topper - 02 Circus Confetti. Sziporkázott a gyűrűsujjam, a Circus Confetti valósággal életre kelt ezen az elegáns fekete árnyalaton. A kép nem adja vissza tökéletesen az árnyalatokat, az üvegen játszó lila fény mellett még zöldes játéka is van a lakknak. Önmagában is nagyon szép és különleges darab.


Catrice - 550 Marylin & Me. Ezt a lakkot már tavaly is Karácsonyra vettem... A kép nagyon sárgásra sikerült, még csak próbálgatom a szupermakró módot, a lámpafény nem a kedvence. A csillámok is inkább csak az üvegben látszanak, pedig próbáltam egy olyan képet kiválasztani ami legalább kis mértékben visszaadja a csillogósságát a lakknak... Ha megnézitek nagyban jobban látszik egy kicsit. Újrakentem, újrafotóztam. Nem mondom hogy most sokkal jobban látszanának benne a csillámok, de legalább már színhű a kép! Haladok :) Sok apró piros csillám van az élénk piros lakkban, nagyon mutatós darab.


L’oreal - 106 Versailles Gold. Itt már hat naposan, közvetlenül lemosás előtt látható, fantasztikusan tartotta magát. Csak összehasonlításképp, a legelső bogyószín Catrice lakk egy napot  sem bír ki a körmeimen... bár az egy kicsit gyengébb a megszokott Catrice minőségnél. Ez volt rajtam Karácsonykor végig, több outfithez is jól kellett passzolnia. Jelentem, tökéletesen megállta a helyét. Bár egy arany ruhához azt hiszem nem ezt kenném fel, de a két fekete alapszínű ruhámhoz tökéletes volt.

Melyik körömlakk volt az idén Nálatok Karácsonykor a befutó? 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!