péntek, január 11, 2013

Zsákmány: 2012 december

Második hónapja tart nálam a vásárlás-stop, mert alaposan sikerült magam túlköltekezni. Ez nagyon meglátszik a vásárolt dolgok számán is... Nagyon alacsony havi keretet engedélyeztem magamnak olyan cuccokra, amik nem elengedhetetlenül szükségesek. Ezt ugyan soha nem sikerül tartani, de még túllépve is elég kevés szerencsére a végösszeg. Bár ebben persze nincs benne olyan ami elfogyott és pótolni kell... ennyire szőrös szívű nem vagyok magammal.


A Catrice szemöldök szett az utóbbiak táborát erősíti, az avonos szemöldökceruzám már nagyon a végét járja, valószínűleg a legközelebbi elfogyott bejegyzésben szerepelni is fog már. A színes lakk az Essence - 122 Chic Reloaded, amit már az előző körömlakkos bejegyzésben láthattatok bevetésen is. Essence Studio Nails 24/7 alaplakk és NYC turbo dry top coat fedőlakk.


Ez a vásárlás már jutalom volt, Maybelline Colorama 103, 54 és 16. Balról jobbra :) 


Ugyan az előző képet felnagyítva is gyönyörűen látszik a lakkok különlegessége, itt egy közelebbi kép, ami sajnos sárgásra sikerült. Igen, a szupermakróval még mindig nem sikerült megbarátkoznom. 


Ez a költés pedig az egyszerűen nem hagyhattam ott kategóriába tartozik. A L'oreal - 106 Versailles Gold le volt értékelve, annyira, amennyit már nem sajnálok egy lakkért, főleg ha ilyen különleges színe van. Illetve belefutottam egy Flormar standba. Végül csak ez az egy jött haza velem, mégpedig a 392-es Holo árnyalat. De azért nézegettem sokat, volt ott még pár gyönyörűség... kész szerencse hogy se a mágneses körömlakkokért, sem a repedezős lakkokért nem vagyok megbolondulva, mert akkor egy teljes havi fizetésemet ott tudtam volna hagyni, de legalábbis a teljes keretet ami nálam volt.

Ti mennyire költekeztétek ki magatokat Karácsony előtt / után? Lecsaptatok a leértékelésekre?

1 megjegyzés:


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!