vasárnap, április 14, 2013

Körömlakk: Astor, Catrice, Essence

Íme a második adag elfekvőben lévő körömlakk fotó. Igen, ezek is a kezdeti időkből származnak, úgyhogy a fotók minőségén még meglátszik a gyakorlatlanság. Szeretem azt hinni hogy ez mára már javult valamennyit.


Astor Fash'n Studio Fruity Scent - 085. Mert a pink mániám elképesztő méreteket ölt egyébként. Egy nem túl harsány, bátran viselhető, mégis élénk pink szín. És nagyon jó illata van még napokig. Nagyon kedvelem az Astor lakkjait, ezeket a kicsiket meg pláne. Könnyen kenhető, szép színek, jól fed, tartós.


Astor Quick’n Go - 101. A legkedvencebb pirosam mind közül. Imádom az állagát, a formulát, a színt. Tényleg gyorsan szárad, egy rétegben fed. Pár napot lazán kibír a kezemen.


Astor Fash'n Studio Fruity Scent - 107. Szerepelt már a blogon, a sárga körömlakkos bejegyzésben.


Astor Fash'n Studio - 109. Imádatom tárgyai a kék lakkok, magamon mégsem igazán tetszenek. Ennek ellenére egy kisebb (vagy kicsit nagyobb) dobozt biztosan megtöltenének a kék lakkjaim.


Catrice - 490 Iron Mermaiden. Nem vagyok tőle elájulva, két rétegben is haloványan fed, és ez a szép lilás színe is főleg csak képen érvényesül, élőben szürkés-zöldes árnyalatot ölt, mintha rohadna a kezem vége.


Essence Show Your Feet - 15 Flamingo Rose. A színe valami mesés, állagra cseppet túl sűrű, nehezebben kenhető.


Essence Nude Glam - 04 Iced Latte & Essence Colour & Go - 121 Gold Fever. Gyönyörűek voltak így együtt. Mást nem is nagyon kell mondanom, a szokásos Essence minőség. Nem kiemelkedő, de láttam már sokkal rosszabbat is.


Essence Colour & Go - 44 Modern Romance. A számomra tökéletes nude árnyalat. Rózsaszínes, ahogy a bőröm is, kellemes, halvány.


Kakukktojásnak betettem utolsónak ezt a képet. Egy sima, egyszerű francia manikűr, de annyira szép lett, szerettem. Valami kapott, Suhada-s noname francia manikűr készletet használtam hozzá, a fehér szín elég borzalmas, a halvány meg kissé beteges sárga, de főleg képen tényleg nagyon jól néz ki.

Ismeritek ezeket a lakkokat? Van köztük nagy kedvenc?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!