kedd, december 10, 2013

Egy újabb adag elfogyott termék, bár a teljes igazsághoz hozzá tartozik, hogy a sampon-balzsam párost mostanában már Kedvesemmel együtt használjuk, így gyorsabban is fogynak. Ami persze nem baj :)


Két darab Alterra sensitive sampon érzékeny, irritált fejbőrre. Az illatát nem igazán szerettem, így váltottunk másik fajtára, de szintén Alterrás samponra. Alterra hajbalzsam, szintén váltottunk, de erről azért, mert kivonták a forgalomból. Most a gránátalmás családot használjuk.



Palmolive tusfürdő, szerettem, a dolgát tökéletesen ellátta, és imádtam az illatát. Nivea deo és testápoló, mindkettőt újra is vettem. A testápoló pár éve még nem lett volna elég, a pikkelyesre száradt lábamra, de mióta egy kis E-vitaminnal belülről is megtámogattam a szervezetemet, teljesen jók a sima száraz bőrre való testápolók. Én főleg az illata miatt ragadtam le ennél a verziónál, ugyanannyit nyújt mint a drágább, márkásabb testvérei.


Nivea kézkrém, a jól bevált alapdarab, retikülben hordtam, és napközben használtam. Szerettem, bár elég nehezen szívta be a bőröm, a mérete és a kiszerelése ideálissá teszi utazáshoz, napközbenre. Most épp egy Essence-est használok, fogyasztom a készleteket. Avon Supershock gél állagú szemceruza, nem nőtt igazán a szívemhez a feketéje. Vízvonalra használtam, de igazán nem kedveltem meg, a vége meg is maradt, már nem tudtam kifaragni, a fagyasztós módszerrel sem. Nem fogom újravenni, fekete tusnak jobban szeretem a krémeket, a színes verziójából viszont van pár darab, azok jól beváltak, bár kevésbé ragaszkodnak a helyükhöz, mint szeretném. Avon invisible light korrektor, tényleg kevésbé tűnt tőle fáradtnak a szemem, hozta mindazt, amit ígért, mégsem kedveltem meg, a tekerős verziója maradt számomra a kedvenc jól bevált. Avon superExtend szempillaspirál, nagy kedvenc, már többet elfogyasztottam belőle, szuperül hosszabbít. Ahogy láttam, kivonják a katalógusból :(

Szerettek ezek közül terméket? Mit?

2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Nahát, másfél év távlatából veszem észre, hogy kommentem jött oO Valamit nagyon benéztem... az Alterra tényleg nagyon jó, még mindig tőlük használok sampont-balzsamot, csak most már a gránátalmásat, mióta "rendbe jött" a hajam, és visszakaptam az eredeti nagyon szárazságát.

      Törlés


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!