szombat, június 14, 2014

China Glaze - Tongue & Chic vs. Avon Nailwear Pro+ - Noir Emerald

Előre bocsátom, hogy nem tökéletes dupe-okról van szó, de azért a hasonlóság elég erőteljes.A China Glaze 14 ml, az Avon 12, a China Glaze ecsete teljesen hagyományos, az Avoné egy kicsit lapított. Az első 1490 Hufért kapható a Naillandben, az Avon pedig rendelhető 1399 Hufért.


A kicsi és a középső ujjamon a China Glaze - Tongue & Chic van, a gyűrűs- és mutató ujjamon pedig az Avon Nailwear Pro+ - Noir Emerald.
Nem tökéletes, de azért nagyon-nagyon hasonlítanak. A körmeimen fedőlakk is van, így erőteljesebb a hasonlóságuk.


A margarétán nincs rajtuk fedőlakk, így azért kicsit több színbeli különbség fedezhető fel.


A margarétán és az ujjaimon, rajtam fedőlakk is van. Szépen látszik, hogy könnyen összekeverhetőek egymással, ha nem ennyire egyértelműen egymás mellé kenjük fel őket.

A China Glaze egy rétegben is szépen fed, gyorsan szárad, de hamar pattog, és a finise is elbír egy fedőlakkot még, nem lesz igazán fényes. Az Avon két réteget igényel, közepesen gyorsan szárad, de elég tartós, fedőlakkal ez is szebb.

Nem tudok igazságot tenni a két lakk között, mindkettő drága teljes áron, és leértekelve sincs túl sok különbség az áruk között. Az Avon elérhetőbb, bár a Naillandnek is van webshopja, úgyhogy még ez sem. Inkább annyi, hogy az Avon többször van leértékelve 900 Huf körüli árra.

Nektek melyik tetszik jobban? Láttok lényeges különbséget köztük?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!