kedd, február 12, 2013

Kicsit rendhagyó elfogyott bejegyzés lesz, mert most szerepel két olyan termék is, ami nem elfogyott, hanem egyszerűen kidobtam.


A mézes samponom, már nem először fogyott el, de utoljára. Átváltottam a  szilikonmentes termékekre, így nem maradhatott. Hajvégápoló szérum, szerettem, de szintén szilikonos. A meglévő készletet elajándékoztam, nem fogom újravenni. Mediterrán olívaolaj hajpakolás, még a száraz hajamnak is túl sok volt. Nagyon jól ápolt, hidratált, de elég olajos érzés volt a bőrön. Szintén nem fogom újravenni.Dove dezodor, nem tetszett. Számomra túl erős volt az illata, és nem igazán vált be. Lime és menta hűsítő lábápoló krém, nyárra nagyon jó volt, tényleg hűsített, a hidratálásával nem voltam megelégedve. Most tél közepén fogyott el a vége, ilyenkorra kifejezetten kellemetlen volt használni. Balea sminklemosó kendő, volt már róla szó, azóta sem találtam jobbat. Avon Naturals hidratáló cseresznyevirág tusolózselé, nyárra tökéletes választás. Bár a gránátalmása jobban hidratált.Sunfleur bőrmegújító arcradír, szerettem agyon, újravettem. Látványosan jobb lesz a bőröm tőle.


És a két kakukktojás. Az Ombia deo-t képtelen voltam elhasználni, semmit nem ér és befújás után egy lepergő fehér vastag réteg keletkezett a hónaljamon, meg a ruhámon amíg elérte a szórófej. Fúj... Synergen mosakodógél érzékeny bőrre, arclemosó, sminkeltávolító. Nagyon nem szerettem, de nem tudnám megmondani, miért. Van jobb, más termék amit erre használok így őt nemes egyszerűséggel kidobtam, ne foglalja a helyet.

Nálatok mi vált be / nem vált be? Elhasználjátok a dolgokat vagy csak kipróbáljátok és egyiktől a másikra váltogattok? 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!