szerda, február 06, 2013

Körömlakk: 2013 január

A január bőséges hónapra sikerült körömlakkok terén is.


Essence Twilight Breaking Down Part II - 04 Edward’s Love. Imádtam a körmeimen ezt a csillámos feketét. Tartóssága átlagos.


Astor Quick’n Go! - 101 & MaxFactor Max Effect mini Nail Polish - 45 Fantasy Fire. A kedvenc pirosam, és hogy mennyire feldobta ez a kis üveg csoda, amit a MaxFactor piacra dobott!


Orly Nail Lacquer - Smolder. Imádtam, bár ahogy a képen is látszik, pár nap alatt kopik. Azért gyönyörűséges szín...


Orly Nail Lacquer - Rococo a-go-go. Lila, csillog, instant szerelem. Ezt már a boltban is képtelen lettem volna otthagyni.


Orly Nail Lacquer - Rock The World. Nagyon ünnepi ez a lakk, január közepén nem igazán tetszett magamon. Ettől függetlenül a színe valami mesés! Talán úgy tudnám leginkább jellemezni, hogy bordó alapon telis-tele arany mikrocsillámokkal.


Avon Nailwear Pro+ - Plum Seduction. Gyönyörű, meg még annál is szebb. Sűrű, sötét, pigmentált, imádtam darab.


Avon Nailwear Pro+ - Plum Seduction & Essence Colour & Go - 103 Space Queen. Igazán különleges, igazán vad. De az alapszínt azt teljesen elfedte, megváltoztatta, besötétítette az Essence vadmacskája.


Avon Nailwear Pro+ - Noir Emerald. Van akinek tökéletes ünnepi lakk, számomra csak egy tökéletes lakk. Ez a szín... és kellően pigmentált, könnyű felkenni, és gyönyörű a végeredmény. Az Avon lakkok teljesen meghódították a szívemet.


Astor Fash’n Studio - 110. Ez az Astor lakk amilyen kis ártatlannak néz ki, annyira vagány ha megcsillan rajta a napfény. Lilásbordó, igazán különleges szín.

Még van pár darab igazán sötét, téli lakkom, őket még megmutatom, utána jöhetnek a tavaszváró színek! Már nagyon hozzájuk van kedvem :)

Nektek melyik lakkok vannak meg ezek közül? Milyen színeket használtatok januárban, téli, sötétebbeket, vagy már várjátok a tavaszt a világosabbakkal?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!