kedd, augusztus 27, 2013

Kedvenc: 2013 augusztus

A Nivea termékei a hónapban nagyon betaláltak nálam, azt hiszem egy darabig most őket fogom venni és használni.


Sminkek előre: a két kis újonckát sokat használtam a hónapban, Catrice Made To Stay Longlasting Eyeshadow - 080 Copper & Gabbana és Essence Me & My IceCream Cream Blush - 01 Ice Bomb, a spirál pedig az Avon - Infinitize. A különleges három gömbből álló szilikon fej szépen kiemel minden pillát, hosszít és göndörít, de két rétegben már összeragasztja a pillákat. A pirosító szerintem a halvány bőrűeknek nagyon jól áll, a krémes szemhéjfesték pedig majdnem a Mac - Rubenesque dupeja. Kék szemhez igazán különleges, és alappal egész nap a helyén marad. Szép magában is, és szemhéjpúderrel megbolondítva is.


A deo részleg, rendszeresítettem a táskámba egy roll-on-t a hosszabb napokra, nagyon jól teljesít, és annyira nagyon finom illata van, hogy minden más elfogyott pipeémet is ebben az illatban pótoltam, mint például az otthon reggelenként használt fújós deomat is.


Ajánlották a tudolás közbeni testápolót, nagyon jó. Persze, csodára nem kell számítani tőle, és extrán száraz, kirepedezett bőrt nem fog helyretenni, de az én közepesen száraz bőrömet nagyon jól ápolja, és a csak kicsit száraz részeknek tökéletesen elég is amit nyújtani tud. Főleg a lábam szárazságára használom a már az előbb emlegetett narancsos illatban megvett testápolót, na, Ő viszont napokra megoldja a zsárazsági problémákat. Bár, teszem hozzá, nyáron azért kevésbé problémás a bőröm, mint télen lesz, könnyen el tudom képzelni hogy akkorra már nem lesz elég a hidratálás amit nyújtani tud.

Nektek mik voltak a kedvenceitek a hónapban?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!