vasárnap, december 01, 2013

A hónap végén kicsit megszaladt a dolog, de azért így is elégedett vagyok magammal, főleg hogy a költés egy része kellő és fontos dolgokra ment el.


Nivea Zuhanyzás közbeni testápoló tej száraz bőrre, Nivea Happy Time testápoló, Aterra hidratáló hajsampon száraz, igénybevett hajra Gránátalma és Aloe Vera. Azt hiszem egyiket sem kell magyarázni, fogyó dolgok, pótoltam őket. A Nivea mostanában nagy szerelem.



Domol varázs-szivacs, Domol nedves törlőkendő. Takarításhoz eszközök, könnyítik a dolgomat.


Claire's körömdíszítő ecsetkészlet, Flormar Körömlakklemosó szőlőmagolajjal, Essence Happy Holidays körömdísz és Essence pigments - 07 Safety First. Az ecsetek között volt olyan, ami még nekem nem volt eddig, a fésűecset és a nagyon aprócska pontozó, illetve van benne egy ecset, ami a lakkozás közbeni tisztításhoz tökéletes. Nagyon meg vagyok elégedve vele. A körömlakklemosóból ez a második üveg, az elsőt imádtam, de már elfogyott. Köröm körbepucolásához sajnos nem a legalkalmasabb, de lemosáshoz szuper, és acetonmentes, pluszban pedig hidratálja is a körmöket és a körömágyat. Készülök a Karácsonyra a díszekkel, és a leértékelt narancs pigmentet pedig nem bírtam otthagyni.


A Sally Hansen Alap- és Fedőlakkot (Double Duty Strengthening Base & Top Coat) ajánlották nyomdázás fölé, Manhattan Quick Dry - 101S, Flormar Passionate Dots - PD02 (bordó), Flormar Passionate Dots -PD03 (türkiz), Flormar Passionate Dots -PD04(kék), Flormar Passionate Dots -PD05 (lila) homok hatású lakkok és Flormar Nail Care Quick Dry Extra Shine. Fogyóban az NYC gyorsszárítós fedőlakkom, úgy gondoltam kipróbálom, megszerettem a Flormar lakkjait.


Új márka került a látóterembe, méghozzá a Kallos: Kallos Love - 165 (bogyó) és Kallos Love Limited Edition Nail Colour - 10.


Essence Nail Art Special Effect! Topper - 17 Only Purple Matters, mert a 3D-nek nem tudok ellenállni.


Essence Nail Colour 3 - 01 Midnight Date & City That Never Sleeps (kék), Essence Nail Colour 3 - 04 A Walk In The Park & Stop For An Ice Cream (zöld), Essence Nail Colour 3 - 03 Kiss On Top Of The Rock & Dancing In The Streets (piros). Leakciózva bukkantam rájuk egy Auchanban, nem maradhattak ott, utolsó darabok voltak...

Ti mi mindent vettetek a hónapban? Készültök már a Karácsonyi időszakra?

2 megjegyzés:

  1. alterrra.legjobb sampon.majd muti a lakkokat :)

    VálaszTörlés
  2. Alterra szerintem is nagyon jó, mióta ezzel mosom, sokat javult a hajam. Lakkok majd szépen sorban jönnek :) Nagyon kíváncsi vagyok rájuk én is.

    VálaszTörlés


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!