péntek, január 03, 2014

Körömlakk: 2013 december

A hónap termése, mióta elárulták a nagy titkot, hogyan lehet gyorsan lakkozni, látványosan megnövekedett a havi lakkozásaim száma.


Aden Cosmetics - No.51. Vakus kép, nem az igazi, élőben gyönyörűséges türkiz.


Avon Nailwear Pro+ - Garden Green & Essence Happy Holidays körömdísz. Szerettem ezt a lakkozást, feldobta a kiscsizma, már nagyon készültem a Mikulásra.


Claire’s Leather - Red. Imádtam, piros és homok.


Essence Colour & Go - 120 Cookie Love & Essence Happy Holidays körömdísz. Ez a lakkozás több szempontból sem sikerült igazán, de megkedveltem és elég sokáig fennhagytam a körmeimen.


Essence Nail Colour 3 - 01 Midnight Date. Telitalálat ez a lakk, nagyon megtetszett.


Essence The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2 - 01 Jacob’s Protection. Nem igazán azt kaptam, amit vártam a lakktól, ez inkább fekete, kékes csillogással, mint kék.


Astor Fashion Studio - 008 Mint Candy. Vállalhatatlanok a fények sajna, valamit még ki kell találnom. A lakk szép-szép, de nem volt egy maradandó élmény.


L’oreal Color Riche - 406 Burgundy Diva & Water Decals. Ez a L'oreal fantasztikus, egy egész hétig rajtam volt, imádtam a színét és a lepke matricát rajta.


L’oreal Color Riche - 613 Blue Reef. Szintén egy sötéttürkiz darab, minőségre nagyon jó, a színe kevésbé jött be.


Avon Color Trend - Amethyst Flash. Szép és különleges, de három réteges lakk, és még így sem sikerült igazán eltüntetni az első réteg egyenetlenségeit. Cserébe elég jól bírta a kiképzést.

Melyik a kedvencetek?

4 megjegyzés:

  1. Claire’s Leather ...nagyon szép

    VálaszTörlés
  2. Ez a Color Trendes darab igazán figyelemreméltó :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor felkentem, csomó negatív érzésem volt vele, le is írtam őket. De több napig teljes szépségében tündökölt a körmeimen, szerintem kap még egy esélyt. Ha az első réteget sikerül szépen felkenni, akkor szerintem méltó helyére emelkedhet :) Megrendeltem belőle a türkizet is, nagyon kíváncsi vagyok rá.

      Törlés


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!