kedd, július 29, 2014

2014 júliusi kedvencek

A hónapban a színek átkerültek a szememről a számra, most az élénk rúzsok iránti rajnogásomat éltem ki.


Szemhéjpalettából pedig a világos, rózsaszínes és barnás árnyalatokat részesítettem előnyben.


Sleek - Oh So Special paletta. Nagyon szeretem, pigmentált, egy kicsit porzik. Könnyű vele egy gyors, egyszerű nappali sminket összedobni, de vadulni is tökéletes. Ahogy látszik, én főleg a világos árnyalatait használom, kedvenceim a Bow (bal felül legszélső), az Organza (bal felül második) és a Gateau (bal alul második). Kicsit világosabbak szemhéjon, a Bow matt szemöldökcsont alá való szín, az Organza egy aranyfényű nagyon halvány rózsaszín, sokszor ezt használom szemöldökcsont alá, ha egy kis plusz csillogásra vagyom. A Gateau pedig egy csillámos halvány rózsaszín, vagy őt, vagy az Organzát használom mozgó szemhéjra. Ha egy csepp füstösségre vágyom, akkor külső szemzugban elsatírozom a Gift Basket-et (jobb felül harmadik), ami egy középbarna selyemfényű szín.


Avon - Mocha Latte paletta, belőle a két bal oldali színt használom inkább. A felsőt néha, ha nem sok kedvem van sminkelni, egész szemhéjon is alkalmazom, csak egy kis frissességet ad a tekintetnek, egyébként pedig szemöldökcsont alá hordom, és szemzugba. Az alulsó barnát szoktam a mozgó szemhéjamra tenni. Ha vadulok, akkor a jobb alsó sötétebb barnával emelem ki a külső szemzugot.


A hónap sztárjai a szájravalók voltak, Avon Extra Lasting - Pink Peach, egy erősebb barackos árnyalat. Avon - Coral Bliss, szájfény hatású csillogó rúzs, könnyű textúrával, rózsaszínben.


Az Yves Rocher - Rouge Groseille rúzsomat már láthattátok a rúzsokról szóló bejegyzésben, mellette pedig a Sleek - Organza erőteljesebb csillogó rózsaszínje.

Sminkeltek így nyáron?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!