hétfő, július 14, 2014

Piros rúzsok

Születésnapomra kaptam sógornőmtől egy gyönyörűséges piros rúzst (meg egy isteni epres tusfürdőt), és ezen apropó kapcsán jött a gondolat, hogy bemutatnám a piros rúzsaimat. Ha már egyszer ennyire szeretem őket, és ennyi magabiztosságot adnak, amikor meg kell jelennem valahol.



A legújabb darabom került a legszélére, ő pedig nem más, mint az Yves Rocher - Rouge Groseille. Mellette három Avon rúzs, a Red Reveal, a Vermillion és a Terracotta, illetve egy szintén Avon rúzs, a Color Trend vonalból, mégpedig a Garnet Glow. A szélére került egy L'oreal rúzs, ami az 502 'nevet' viseli, és egy Essence matt szájkrém, a Silky Red, ami nálam még a rúzs kategóriába sorolandó.



A sorrend ugyanaz.


Balról jobbra:
Yves Rocher - Rouge Groseille: Krémes állaga, és egy cseppet áttetsző formulája van, könnyen építhető. Szinte érzékien siklik az ajkakon, kellemes viselni, mintha semmi nem lenne az emberen. Szárítja az ajkakat.
Avon - Red Reveal: Nagyon pigmentált, majdnem egy rétegben nagyon átütően fed. Szárít, a formulája könnyed, krémes. Van egy kis hideg, kékes-lilás tónusa, olyan igazán nagyon dögösen vörös. Csak randira ajánlanám.
Avon - Vermillion: Egy csepp narancsos beütésű piros, imádom ezt az árnyalatot. Krémes, építhető a fedése. Szárítja az ajkakat. Igazán alkalmas egy nagyon hivatalos öltözékbe egy kis pajkosságot vinni.
Avon - Terracotta: Brutál pigmentált, egyetlen húzást láttok belőle a kezemen. Sötétebb bordós színe van, világos lányoknak még éppen, hogy csak jól áll. Vigyázni kell vele, könnyen válik túl sokká az arcon.
Avon Color Trend - Garnet Glow: Vizesebb hatású rúzs, közepesen fed, de szépen építhető. Sokat elmond róla, hogy eddig ő volt a kedvenc piros rúzsom. Nem szárítja feltűnően az ajkakat, ez nagy piros pont.
L'oreal - 502: Lerobbanthatatlan, ami hatalmas előnye. Van egy csepp csillogása, talán ezért nem vált igazán kedvenccé. Az állaga kemény, egy kicsit darabos, és a rúzs feje is valahogy egy kicsit kicsi. Macera felkenni.
Essence Stay Matt - Silky Red: Tényleg matt, de iszonyatosan sok érzésre az ajkakon. Nagyon pigmentált, a fej elég krémet vesz fel, még talán túl sokat is. Nagyon óvatosan kell vele dolgozni, egy elég kellemetlen réteget hagy maga után. Képtelen a helyén maradni, bármilyen apró hatás éri - pl. beszélsz - elmozdul, lekopik, elmászik.

Egyértelműen az Yvos Rocher a kedvenc darabom, az első használat után teljesen beleszerettem, azonban ő nekem egy nagyon alkalmi darab, talán mert hétköznapokban inkább rózsaszín rúzst hordok, mint pirosat. Így a hétköznapokban is leginkább hordható piros rúzsom az Avon - Vermillion, a különleges narancsos beütésével.


Használtok piros rúzst a hétköznapokban?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!