szerda, július 02, 2014

Moyra Holographic No.254, 255 és 256

Eljött az ideje a második adag Moyra holo lakk bemutatásának, az első részletet ebben a bejegyzésben mutattam meg.

Most a No.254 kék, a No.255 lila és No.256 rózsaszín lakkokról lesz szó.


Idézem saját magam az előző posztból, mert az egész kollekció minősége állandó, és nem tudok újat mondani:
A szokásos Moyra üvegcsét kapjuk, ami 12 ml lakkot tartalmaz. Az ecsete hagyományos, könnyen kezelhető. A kupakon láthatjuk a trendkiadás nevét, hátul pedig az árnyalat számát. Ez a trendkiadás még nem kapott neveket, ezt a hiányosságot a Moyra szerencsére mostanra megszüntette.

Mindhárom lakk egy vastag rétegben szépen fed, azonban annyira csíkozódnak (konkrétan csíkokban nem kerül lakk a körömre), hogy nekem mindből kellett három réteg az egyenletes fedéshez. Pillanatok alatt megszárad, meglepően nagyon hamar, kopogósra(!) szárad, mire végigérek a 10 körmömön. Cserébe nem túl tartós, másnap megkopik. Fedőlakk nélkül sokkal szebb, viszont még fedőlakkal is megőrzi a holos hatást, még ha nem is annyira erősen.

Kiegészítésnek annyit tennék hozzá, hogy fejlődött a technikám, már sikerül őket két rétegben szépen felvinni, annyi a trükk, hogy az ecsetnek nem szabad a körömhöz érnie. Ezzel már legutoljára majdnem sikerült egy réteggel elérnem a tökéletes fedést, egyetlen ujjam csíkozódott csak meg. Természetesen figyelni kell arra, hogy vastagon kenjük, minél kevesebb ecsethúzással. A második réteggel meg kell várni, amíg az első teljesen megszárad, mert különben az ecset felszedi a már felvitt lakkot.

No.254 kék napfényben:


és árnyékban:


No.255 lila napsütésben, ez is legalább annira holos, mint a többi, csak nem lett róla normális kép:



és árnyékban:



No.256 rózsaszín napsütésben:


és árnyékban:



Ezek az élénkebb színek nekem sokkal jobban tetszenek, de tény, hogy az ő színviláguk sokkal közelebb is állnak hozzám, mint az ezüst vagy a zöld. Meg mintha ezek a színek kevesebb precizitást igényelnének, mint a világosabb társaik.

A Moyra üzletében vagy webshopjában lehet kapni darabját 590.- forintért.

Mennyire szeretitek a holo körmöket? Mi a véleményetek a Moyra verziójáról?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!