szerda, augusztus 13, 2014

Moyra Vivid Sand - No.714 In Bloom, No.715 Shocking Pink és No.716 Green Light

Végre-végre-végre a Moyra is adott fantázianevet a lakkjainak! Már nagyon vártuk ezt a lépést.

Így a nyár utolsó hónapjában előveszem és megmutatom a Moyra teljes neon homoklakk kollekcióját, aminek is a második részletével folytatom.

A második három darab egy neon narancs, rózsaszín és zöld lakk. A kollekció érdekessége, hogy található benne három rózsaszín, két zöld, két sárga, egy narancs és egy barack körömlakk. A színek között csak a csillámosság mértéke változik.


A lakkok egy vastag rétegben már fednek, de én ajánlom belőlük a kettőt: egy vékony alapozó réteget és egy vastagabb fedőt. Homoklakkokhoz híven gyorsan száradnak, de hamar is kopnak.

Moyra Vivid Sand - No.714 In Bloom: a második nagy kedvenc a kollekcióból, imádom ezt a neon narancssárgát. Egy rétegben már tökéletesen fed, én azért felraktam belőle a kettőt, biztos ami tutifix alapon. Esős nyári napokon instant jókedv.


Moyra Vivid Sand - No.715 Shocking Pink: Szintén egy rétegben fed, de ebből is felkentem a kettőt. Egy kicsit lágyabb rózsaszín, mint a Party Pink párja.


Moyra Vivid Sand - No.716 Green Light: egy cseppet visszafogottabb zöld, mint a Garden Green, már ha neon lakkoknál lehet ilyenről beszélni. Egyáltalán nem tartalmaz csillámokat, és őa legkevésbé homok hatású az összes közül.Hogy tetszenek a neon homoklakkok?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!