kedd, április 21, 2015

A két fotózás közben eltelt időben elfogyott még néhány termékem, így ebben a posztban is helyet kapott egy-két érdekesebb flakon. Az előző bejegyzésbe szedtem össze a ritkábban fogyó darabokat, míg ma főleg azok a termékek vannak, amikkel nem kísérletezgetek, és sokat használok belőlük.


Látszik, hogy a jól bevált termékeimet nem nagyon váltogatom, és hűségesen fogyasztom el belőlük a nagyon sokadik flakont is, most is van két egyforma balzsam, három azonos körömlakklemosó és vatta a kupacban, és megsúgom, a polcomon használatban is ezek a márkák vannak.



Alterra gránátalmás balzsam: a samponjával kiegészítve a kedvenc hajápolóim, ha együtt használom a kettőt, a hajam selymes, könnyen fésülhető és nagyon jó illatú.
Isana körömlakklemosó: a szokásos körömlakklemosóm, nagyipari mennyiséget használok belőle. Szerencsére elég olcsó, és nagyon jól működik. Egészen enyhén hajlamos kiszárítani a körömágybőrt, de leginkább akkor, ha az ember swatchatlont tart, és sokat lakkoz - mos le lakkot.


Head&Shoulders hidratáló sampon: az ekcémám miatt használom, fontos, hogy semmi ne tudjon megtelepedni a hámlóan száraz, sebes fejbőrömön. Erre nagyon jó, viszont ha kihagyom mögüle az Alterra samponját, a hajam állapotán azonnal meglátszik. Kevésbé is hidratál, és a kifésülhetőségnek is lőttek.
Alterra gránátalmás sampon: muszáj együtt használni a balzsamjával, hogy igazán jól működjenek, de ez nálam nem probléma. Nagyon jó a hidratáló hatása, a fejem jobb időszakaiban magában is elég ez a páros a szinten tartáshoz.


Nivea Stress Protect dezodor: ez az egyetlen dezodor, ami nekem nagyon bevált, de az illatát mostanában nagyon nem viselem el, így most a méltó utódját keresem. Tudtok javasolni valami, minél inkább illatmentes darabot?
Avon Hidratáló lábápoló balzsam tengeri sóval: nagyon kellemes, friss illata volt, egész jól hidratált is, de a szívembe nem lopta bele magát teljesen. Jobban szeretem a nála zsírosabb, jobban puhító krémeket.
Sportkrém: némileg kakukktojás, de egyrészt elfogyott, másrészt kence, így itt a helye. Migrénnél és a becsomósodott izomgörcseimnél használom előszeretettel, sokat segít, hogy kilazítja kicsit, főleg a vállam - csuklyásizmom igényli a külön izomlazítót. Mindenképpen újra fogom venni, alapdarab.


Iseree soft cotton pads: a kedvenc Lidl-s vattakorongjaim, őket is nagyüzemben használom, az egyetlen olyan vattakorong, ami dupla rétegű, le van varrva, nem szállkásodik, nem száll, nem szöszöl, és olcsó.

Tudtok ajánlani dezodort nekem? Használtok valamit ezek közül, mik a bevált darabjaitok?

2 megjegyzés:

  1. Hasonló ütemben fogy nálam is az isana lemosó... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem minden körmös bloggerinánál hasonló lehet a mennyiség :)

      Törlés


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!