szombat, április 18, 2015

Avon Speeddry+ - Rose Amour

Nem tudnám meghatározni ezt a színt. Bronzos, de közben rózsaszínes, pirosat nem is látok benne, ahogy sárgát sem, ami színeket az ember a bronzos lakkokban keresne. Igazán különleges, tényleg nagyon szép rózsa színe van, már jár is az agyam a díszítéseken, amiket lehet majd vele alkotni.


A szokásos Avon üveget és kupakot kapjuk, és a 12 ml csodát benne. A fekete műanyag eléggé gyűjti az ujjlenyomatokat. Az ecset enyhén lapított, egyenesre vágott, elég könnyű vele dolgozni. Az állaga kicsit folyékony, érdemes vékony rétegekkel dolgozni, és akkor nem folydogál bele a körömágyba.



A pigmentáltsága nem az igazi, három réteg van a körmeimen, de a képeket elnézve elfért volna még egy, mert néhol átlátszik a mosolyvonalam. Ez nem nagy gond, elég gyorsan megszáradt, mire az ember végigér a tíz körmén, már kezdheto a következő réteget. A végén azért kell még várni vele egy kicsit. És az sem gond, ha gépelés közben nem akad bele az ember körme a billentyűzetbe, és akkor nem kell javítgatni a mutatóujján a lakkozást.


Tartósság szempontjából nálam jóra vizsgázott, második nap estéjére pattant meg a legvége, a fotózást ellehetetlenítve, de még lazán vállalható volt. A képeken nincs rajtam fedőlakk, a fényessége szerintem magában is teljesen vállaható. Lemosni igazán könnyű volt, és nem fogja meg sem a körmöket, sem a körömágybőrt.


Be tudnátok pontosan határolni ezt az árnyalatot? Van hasonló lakkotok?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!