vasárnap, augusztus 26, 2012

Zsákmány: Rossmann

Nem szabad engem a Pláza közelébe engedni, mert annak mindig az a vége, hogy bemegyek a Rossmannba, és költöm a pénzem :) Ami már lassan nincs is.


A csoportkép :) Amiről lemaradt a körömmatrica, meg egy ecsetkészlet, bár csaltam, azok nem is a Rossmannból vannak.
 

A Lovely-nak a Collagen-Wear elnevezésű szempillaspirálja, bevallom, többre számítottam tőle. Egyik bloggerinánál találtam, hogy milyen szép drámai pillákat varázsol, én nem ájultam el tőle, és mintha reggelre el is tűnt volna a pilláimról. Bár az is igaz, hogy nálam mindennek extra hosszú napokat kell kibírnia... Nem ritka hogy 22 órákat vagyok sminkben, ébren mégtöbbet, és bizony elvárom hogy ennyi idő után is úgy nézzek ki, mint aki frissen van sminkelve. Két rúzs és egy szemceruza a Catrice-től, 220 Mrs. Brightside, ez a rózsaszín, és 150 Lovely Lilac, ez pedig a lila. A szemceruza a 090 Would You Mint? árnyalat.


Három szemhéjpúder, hát eléggé kivilágosította őket a gép :( Rendes, színhű fotókat még meg kell tanulnom készíteni majd. A bal szélső a 390 Top of The Cops, egy csillámos sötétkék, a középső a 090 Bring Me Frosted Cake, egy matt halvány porcelán bőrszín, elég világos, vastagabb rétegben kissé fehéres beütéssel, a jobb szélső pedig a 490 Vanessa'a Paradise, egy csillámos zöld.


Le volt értékelve 299 Huf-ra, szóval nem hagyhattam ott az Essence french nail tip remover névre hallgató tégelyes körömlakklemosóját, annyi jót hallottam már róla. Egyébként is sok mindent adnak most ezen a 299 forintos egységáron, megéri körbenézni. A két Essence Show Your Feet lakk, az egyik a 15 Flamingo Rose, ez a rózsaszín, a másik a 01 Caribbean Sea. Meg a Rimmeltől egy körömerősítős lakk, a Nail Rescue. A két körömmatrica, az egyik Essence tetoválás, szintén leértékelve, a másik Lovely, 3D-s. És a végére a kakukktojás, 5 darab körömlakkhoz való ecset, rajzoláshoz.


Egy kép a kis kimaradóról, lemaradt az egyik fenti képről, de még ő is jött velem, szintén leértékelve, a Rimmel fekete tusa, beépített ecsettel a fedelében. Azt hiszem már annyi fekete tusom van, hogy életem végéig sem fogom elhasználni...

2 megjegyzés:

  1. Szia! Most találtam az oldaladra. Ez úgy sikerült, hogy erre a 3D Lovely körömmatricára kerestem rá Google-ban. Kíváncsi voltam, hogy más mire jutott ezzel a termékkel. Kipróbáltad már? Itt láttam, hogy a körömmatricából és a tetoválásból is ugyanarra a mintájúra csaptunk le. :-) A tetoválást még nem próbáltam ki, de nekem a matrica nem vált be. Amúgy sem vagyok híve, ezen kívül egy másik van csak, abból is némi maradék. Egyszerűen hiába teszek fedőréteget, nagyon hamar leválik a körmömről,úgyhogy maradok a nyomdázásnál és rajzolásnál. Apropó... olyan ecsethez nem volt szerencsém így lakk nélkül, de most azon leszek, hogy beszerezzek egy ilyet, amint találok. :-D Elolvasgattam gyors a bejegyzéseket, és rájöttem, hogy sokban hasonlítanak a vásárlási szokásaink. Kíváncsian várom az újabb zsákmányok eredményeit, így tovább! ;-)
    Ivett, 24

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Még nem próbáltam ki, de nagyon tetszenek a virágmintái, jövő héten mindenképp kipróbálom! :) És vélemény is lesz róla hamarosan :)

    VálaszTörlés


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!