péntek, augusztus 30, 2013

Körömlakk: 2013 augusztus

Sok körömlakk volt most hónapban a körmeimen, amire valahol végtelenül büszke vagyok. Jó, hogy használom őket rendesen, és nem al ustaság az úr.


Avon Speeddry+ - Strawberry. Szép pink, gyorsan szárad és pár napot simán kibír.


Avon Speeddry+ - Strawberry & Essence Colour & Go - 103 Space Queen. Igencsak megdobta ez a kis fedőlakk, nagyon tetszett a végeredmény.



Lovely Baltic Sand - Nr.2. Reménykedtem benne, hogy a nyaralás után a "lebarnult" színemhez jól fog állni a sárga, hát, tévedtem, se lebarnulnom nem sikerült, és a sárga még így sem állt jól. Maga lakk viszont nagyon szép, de nem sokat bírt ki.


Astor Lacque Deluxe - 101 Pure Lilac. Nagyon furi színe van, se az én rózsaszínes alaptónusú bőrömhöz nem volt szép, és akinek odaajándékoztam, az Ő sárgás alapszínű bőréhez sem volt szép. Nem tudom kinek találták ki ezt a lakkot, pedig a színén kívül nagyon jól össze van rakva. Gyorsan szárad, elég volt a két réteg és sokáig fennmaradt.


Flormar Duo 2x Chrome - DC06. Meg kellett higítanom hogy használható legyen, sajnos ezt már csak azután tettem meg hogy kilakkoztam vele. Nem lehetett vele szépen lakkozni, buborékosra száradt. Ezeken azonban minden segített a körömlakkhigító, és a színe megér minden macerát.


Flormar Black Dot - BD04. Halványkék, fekete apró pöttyökkel és nagyobb hatszögekkel. Még fedőlakkal is érdes marad a felülete, de úgy már nem zavaróan. Nagyon jól bírta, és elég nehéz lemosni, még a fóliás módszer sem volt igazán hatékony. Ebben mondjuk közrejátszhatott, hogy először próbáltam, és még nem volt meg a kellő gyakorlat a használatában.


NYC In a Minute - 300 Spring Tulip.  A színe miatt vettem meg, és a színe miatt érdemelte ki nálam a havi kedvenc körömlakk címet. Két rétegben szépen fed, krémes állagú, könnyű vele bánni, sokáig bírja, elképesztően isteni ez a lakk, és alapból sem drága, leakciózva meg egyenesen vétek lett volna otthagyni.


NYC In a Minute - 300 Spring Tulip & Flormar Icy Top- IT02. Feldobtam egy kis fedőlakkal, nagyon tetszett így is, meg magában is. Jól mennek a kicsit élénkebb alapszínéhez a fehér és fekete csíkok és pöttyök, mindkét szín érvényesül.



Bourjois - 12. Könnyen lehet vele lakkozni, egy húzással kész egy köröm, de kellett belőle a három réteg, és még így sem tökéletes. A színe különleges, aranyos fényű nude, nagyon szép, de magamon meg annyira nem szerettem, pedig nem mondhatnám rá hogy nem állt jól. A száradása átlagos, és pár napig simán kibírta.


Bourjois - 12 & Flormar Wild Nails - CW104. A Flormar lakk nem a legtökéletesebb lakkozáshoz, de azért szépen kiadta a mintát. Egész jól sikerült a minta, büszke voltam rá, pedig még nem tökéletes.

A hónap felfedezttjei nálam a Flormar lakkjai. Ti higy viszonyultok hozzájuk? Szeretitek őket?

2 megjegyzés:

  1. I like the pink polish!

    the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

    VálaszTörlés


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!