szombat, április 25, 2015

Catrice Rock-O-Co - C05 Madame De Pinkadour

Majdnem lemaradtam erről a kollekcióról, de ma amikor a Rossmannban jártam, az utolsó lakk rám mosolygott, és mivel pont erre a színre áhítoztam nagyon, nem álltam ellent, így rövid úton a kosaramban landolt.


A hengeres üvegcse 10 ml lakkot tartalmaz, a kupakja picike gömb. Az üveg mintázata gyönyörű és különleges, a matrica igazán ízléses, jól ragad. Az ecsete teljesen hagyományos, de a picike kupak nehezen áll kézre. A körömágynál nem könnyű szépen eligazgatni a lakkot, nekem több ujjamon is javításra volt szükségem.



Az üveg ugyan azt állítja, hogy ez matt finish, én selyemfényűnek látom, amit külön díjazok, mert ezt a hatást sokkal inkább szeretem. A lakk állaga sűrűbb, a körmeimen két vastagabb réteg van. Ha nagyon nézem, nincs meg a teljes fedés, elbírt volna még egy réteget magán, de ez az a lakk, aminél ez nem zavaró. Nem tudom, miért nem zavar, amikor alapból nagyon harapok a nem teljes fedésért, de valahogy neki elnézem. Magától értetődően fedőlakk nincs rajtam a képeken.


Gyorsan megszárad, és ha egyszer bemattul, már nem kell félni a belenyúlástól sem. A körömhibákat egy kicsit kiemeli, így egy alaplakk nem ártott volna alá. Ez a fantasztikus élénk pink szín nagyon belopta magát a szívembe.

Lecsaptatok ebből a trendkiadásból valamire? Mit gondoltok erről a lakkról?

2 megjegyzés:

  1. Wow. Nagyon szép lakk... egy időben nekem is nagyon tetszettek ezek a lakkok,de a selyem fény miatt inkább lemondtam róluk... de rajtad nagyon jól néz ki *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pont a selyemfényt szeretem benne nagyon, a Lovely egyik régi trendkiadását is ezért imádom nagyon, sajnálom is, hogy a harmadik lakkot már nem sikerült megszereznem belőle. De ez a darab kifejezetten nagyon szépen mutat fedőlakkal is fényesen :)

      Törlés


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!