kedd, április 28, 2015

Nail Stamping Challenge 2.0 - #1 Spring

Természetesen az új lakkjaimat kell használnom, nincs mese, gyönyörűek, tavasziak, és sok ötletem van velük, így mára is az előző bejegyzésben bemutatott Catrice lakkot díszítettem ki. A díszítésre használt lakk is ismerős lehet, bizony, az meg ez az Avon, aminél megjegyeztem, hogy már születnek meg a fejemben a vele készülő manikűr ötletek is.



Nem csak a mintákkal játszottam, hanem a technikákkal és a finishekkel is. Így született meg ez a virágos manikűr mára. Annyira jó érzés, hogy végre a mai poszot írtam meg! Még ha a posztolás el is csúszik egy nappal, utolértem magam végre!


A mutató és a kisujjamon nem bántottam a lakk selymes fényét, így azokon a körmeimen nincs fedőlakk a nyomdázás tetején, csak az engem napocskára emlékeztető virágminta.


A középső ujjamon a körmömre nyomdáztam a virágokat, majd kitöltöttem az Avon lakkal, végül fedőlakkal zártam a műveletet. A gyűrűs ujjamra stamping decals-t készítettem, de nem voltam elég türelmes, és még nem száradt meg teljesen, mikor leszedtem a nyomdapárnáról, így sajnos elkenődött a minta.


Nekem nagyon tavaszi hangulatú lett a végeredmény, és az alapnak használt lakk valami csodás, én egészen odáig meg vissza vagyok érte.

Felhasznált lakkok és kellékek:
Miss Sporty Nail Expert Manicure - Nutri Complex
Catrice Rock-O-Co - C05 Madame De Pinkadour
Avon Speeddry+ - Rose Amour
Essence Nail Art Stampy Polish - 001 Stamp Me! White
Essence nyomdapaletta
Astor Pro Manicure - Already Dry!

Tetszik ez a kétféle rózsaszín lakk együtt?







8 megjegyzés:


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!