hétfő, november 10, 2014

Flormar Black Dot - BD01, BD02 és BD03

A ma bemutatásra kerülő Flormar kollekció nagy újdonság volt tavaly nyár környékén, maga a kollekció a 'mákos lakkok' becenévre hallgat. Az első három színt hoztam mára, ez pedig a szürke, a zöld és a rózsaszín.


A szokásos Flormar üveget kapjuk, az elkeskenyedő tetejével, és hosszú, vékony kupakjával. A kupak most épp fehér színű. Tárolása nehézkes, de még épp befér a kisebbik Alex fiókba állva, így kevésbé problémás. Az üvegcse 11 ml lakkot rejt magában, az ecsete a hagyományos fajta. A glitterek miatt a felszíne egy kicsit egyenetlen, így fedőlakkot mindenképpen ajánlok rá, bár a képeken nincs rajtam.

BD01: Egy szürke lakk, ami borzasztóan folyós, és nagyon átlátszó. Két rétegben már a 'jelly' finishének megfelelően fed, azonban lakkozni vele egy rémálom. A nagyobb hatszögletű glittereket nagyon igazgatni kell, meg vadászni, és maga a lakk hajlamos lefolyni a körmökről. Arról ne is álmodjunk, hogy vékony rétegben fel lehet kenni, viszont így is nagyon gyorsan szárad.




BD02: Nagyon szép zöld alapszín, kellően pigmentált, már majdnem elég belőle egy réteg. Állaga sűrűbb, mint a szürke testvéréé, azonban a lakk a körmökön így is megfolyik, ha nem vigyázunk.




BD03: Élénk rózsaszín, ebből a hármasból egyértelműen őt volt a legkönnyebb felkenni. Ugyan lehet, hogy csak már kitanultam a technikáját, de ebben a lakkban nem kellett keresgetni a nagyobb glittereket sem, csak az elhelyezgetésükre kellett odafigyelni. Azonban ő is megfolyik, és nem lehet vékonyan kenni, a lakk állaga pedig közepesen sűrű.





A lakkok darabja 690 Ft.-, és kaphatóak a Flormar standokon, illetve webshopban is. A minőségükkel semmi gond nincs, bár macerásak felkenni és lemosni, és ennyiért szerintem nagyon megérik azoknak, akik szeretik a különleges, glitteres effekteket.

Van ebből a kollekcióból lakkotok? Terveztek venni?

2 megjegyzés:

  1. A zöld tetszik, de magamon nem tudnám elképzelni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szép színe van annak a zöldnek, de tényleg nem a Te stílusod (már amennyit láttam belőle a blogodból).

      Törlés


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!