szombat, november 15, 2014

Kedvenc körömlakk - #6 Kék

Egy pillanatig sem kellett gondolkodnom azon, hogy melyik a kedvenc kék körömlakkom, úgyhogy ezt a lakkot is hoztam megmutatni.


Kénytelen-kelletlen bevallom, hogy inkább motiváltak a körömlakk színek, és az, hogy  régen / még soha nem használt lakkjaimmal is alkossak valami szépet, mint hogy a kedvenc lakkjaim szerepeljenek - már ki tudja hányadszor - a blogon. Szerencsére, mivel annyi lakkom van, ezért néhány fordulóban a 'régen használt' és a 'kedvenc körömlakk' kitételek is teljesültek egyszerre.
Azonban ez a kék annyira a szívme csücske, a legkedvencebb kedvenc mind közül, hogy tudtam, ma akkor is őt kell felkennem, ha már jópárszor láthattátok nálam.

A díszítést sem cifráztam túl, ez a lakk önmagában is olyan csodás, hogy nem kell mellé semmi cicoma. Viszont rengeteg képet hoztam.








Felhasznált lakkok és kellékek:
A-England - Dancing with Nureyev
BornPrettyStore half pearl

Szeretitek ezt a lakkot?

4 megjegyzés:

  1. A félgyöngyök egyáltalán nem tetszenek, viszont az alaplakk valami csoda! :) Úgy tűnik, ebben a fordulóban többen is nyúltunk holo lakk után. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, úgy tűnik, ez a kör a holo kék lakkoké volt :)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Nem véletlenül a kedvencem :) Amilyen szép, olyan jó minőségű is (és annyiba is kerül), cserébe 5 napig bírta rajtam, a félgyöngyök is.

      Törlés


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!