péntek, február 13, 2015

Nail That Technique Challenge - #2 Syrup Gradient

Szerintem megtaláltam ehhez a technikához az egyetlen olyan lakkomat, ami eddig megúszta a kiselejtezést amiért ennyire gyengén fed. Ez előrevetíti azt is, hogy a jövő heti témához is nagy valószínűséggel őt fogom használni, bár olyan lakkom azért több van, ami egy rétegben még pocsékul fed.


Most is csak egy egyszerű manikűrrel készültem, ez is menet közben alakult, most kivételesen a lakkhoz alakítottam a designt, és nem fordítva, ahogy szoktam.


Az átmenetre egy vékony réteg csillámos csodát kentem, majd a gyűrűs ujjamat megbolondítottam egy pici matricával. Nekem nagyon tetszik az egyszerűsége a manikűrnek.


A technika maga nagyon egyszerű, én több elkészítési módját is láttam. Én úgy csináltam, hogy egy három rétegben (sem) fedő lakkal dolgoztam, először kifestettem a körmöm háromnegyedét, majd a következő réteget csak a körmöm felétől húztam, majd az utolsót csak a körömvégekre kentem fel, így alakult ki az átmenet. Talán kevésbé élesek a határok, ha fordítva dolgozunk, és a legkisebb réteget visszük fel először, majd sorban a többit.


Nem hagyhatom ki, a telefonom most először boldogult egy ennyire közeli képpel.


Felhasznált lakkok és kellékek:
Astor 3 in 1 Strengthener
NYC In a Minute - 206 East Village
Essence Colour & Go - 121 Gold Fever
Astor Pro Manicure - Be Brilliant!
Masnis körömmatrica egy kínai boltból

Hogy tetszik ez az egyszerű megoldás?


2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép! Ezt már tök rég óta ki akarom próbálni :) Van is egy hasonló zöld lakkom ami gyengén fed, szerintem alkalmas lenne rá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Szerintem minden gyengén fedő lakk alkalmas lehet ehhez a technikához, tényleg nagyon egyszerű :)

      Törlés


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!