csütörtök, december 18, 2014

Flormar Passionate Dots - PD04, PD05 és PD06

Annyira nagyon nem volt időm blogolni - és erről azt hiszem még az elkövetkező sok pótlós posztban panaszkodni fogok. Most meg kapkodhatok visszamenőleg, hogy mennyi, de mennyi poszttal vagyok elmaradva, és előre is készülni kéne.




Nah, de visszatérve a lakkokhoz. Nem vagyok túl up-to-date, mert ez a kollekció a tavaly téli Flormar kiadás, de még mindig kapható, és nekem nagyon tetszenek. Meg amúgy is nagyon szeretem ezt a rovatot, így tervezem folytatni jövőre is újabb teljes kollekciók bemutatásával (csak éppen még nincs több megvéve).
A szokásos 11 ml-es Flormar üvegcsét kapjuk, a magas, elkeskenyedő tetjével. A kupak jelen esetben fekete színű, az ecsete hagyományos, vékony. Ma egy középkék, egy sötétlila és egy fekete lakkot mutatok be. A képeken nincs fedőlakk a körmeimen. Nem túl folyós a textúrája a lakkoknak, és átlagos idő alatt megszáradnak.


PD04: Igazán élénk, erőteljes középkék színe van. Már két rétegben szépen fedett, pedig az első réteg után féltem tőle, hogy több kell majd belőle. Az ecset rengeteg lakkot vesz fel, és még lehúzás után is túlságosan sok marad rajta, vigyázni kell vele. Nem olyan erőteljesen homok hatású, mint a Moyra lakkjai, de azért jellegzetes. Ez amúgy a teljes kollekcióról elmondható.





PD05: Gyönyörű sötétlila, ami már egy rétegben is szépen fed. Rajtam két réteg van, megszokásból főleg. Szintén nagyon sok lakk marad az ecseten, nem is bírtam vékonyan felkenni. Vigyázni kell vele, mert ugyan nem folyós, ennyi felesleges lakk könnyen koszol.









PD06: Ebben a körben ez a kicsit szürkés beütésű fekete lakk a legfolyósabb, de még kezelhető. Vékony állagú lakk, két réteg kell belőle a szép fedéshez. Ez szárad a leglassabban, és valahogy szerintem ez a legunalmasabb darab az összes közül.




Van meg ebből a kollekcióból nektek lakk? Hogy tetszenek?

2 megjegyzés:

  1. Mindegyik nagyon jól néz ki, de az én szívemet - mint mindig - a lila dobogtatta meg *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is az a lila a legjobb, színre is, minőségre is :) Telitalálat, bátran ajánlom.

      Törlés


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!